Linjefags uge.

 Grundidé:

Lave en forestilling der er baseret på stemningen fra gamle danske film. Herunder et gammelt sprog. vi vil inddrage musik-kunstnere som er oppe i tiden i dag. Tanken er at det ikke skal være en kronologisk forestilling hvor alle indslag direkte har et sammen hæng. Målet er at inddrage forskellige musik genre og derigennem skabe en ”rød tråd” og sammenhæng som giver mening og som bringer publikum et budskab.

 

Idébank

 Vi vil bruge.

-          Musik

-          Skuespil

-          Musikvideo

Snakkede om at lave et studie hvor forskellige kunstner bliver interviewet og der bliver musikvideo. Man kunne uploade nogle på youtube.com, og bruge det at søge en film på youtube.com som en del af forestillingen. Kombiner skuespil og film klip.. fx (en der løber væk på scenen og så snart personen løber ud af senen starter der en film hvor man ser personen løbe ud af døren og gennem byen!)

 

Man kunne have en Kameramand der fimlet stykket live som samtidig bliver vist i studiet og som bliver en del af forestillingen.. det gør det muligt at vise publikum nogle detaljer fx

Tema om at unge i dag bruger i nogles øjne alllllt for meget tid foran en pc.  Et tema om hvordan musikken er havnet i computeren og mindre i kroppen og i stemmen.

Lave en youtube.com scene live

Bruge forskellige kendte programmer

-          Q-tv

-          De unge mødre.

-          M-TV

-          Bonderøven

-          Dagens mandag

-          Fra skrot til slot

 

Lave en stor computer. Hvor vi er inde i computeren hvor der laves teater og musik. Nogle der søger  alle mulige sider på nette med musik.