Linje uge                                                                                                                                                                                        UMD

·         2 venner sidder på et værelse, og er i gang med at søge efter en masse forskellig musik på Youtube.

·         En far kommer ind ad døren, fordi han har hørt en masse ”underlig” musik fra værelset (Selv sidder han og høre klassisk musik). Faren vil gerne give sin søn og kammeraten indsigt i hvad for noget musik de hørte dengang han var barn.

·         Faren finder f.eks. ”The Beatles – let it be” på Youtube. Efter 10 sek. går strømmen. Faren finder derefter en guitar frem, for at spille nummeret færdig for de 2 drenge, som (evt. begynder at synge med på det)

·         Efter de har hørt nummeret, går de en tur ned i køkkenet for at finde nogle breezer, fordi de skal til fest senere på aftenen. På vej hen til køkkenet møder de Moren, som er i gang med at danse Zumba vha. et Youtube video klip. Drengene gør lidt grin af det, ved at danse lidt med.

·         Drengene går tilbage på værelset går tilbage på værelset og Youtuber lidt.

·         Senere skal de 2 drenge til fest, og der bliver spillet en masse forskellig radiohits. Pludselig får drengene en idé, og sætter noget Zumba på. Lidt efter begynder hele festen at danse Zumba.

·         Til sidst på aftenen er festen ved at gå en smule død, og ingen ved hvad de skal høre på Youtube.  Drengene for en idé, og sætter farens nr. på (evt. Beatles – let it be), og alle synger med sammen med publikum.

 

 

-          Jeg har prøvet kort at skrive mine ideer ned, med udgangspunkt i noget af det vi har snakket om på klassen, men der mangler stadigvæk noget.