Hej Helge.

 

Undskyld den lange reaktionstid.

 

D. 25. maj kl. 14.00 starter vores optog fra Plejehjemmet i Glejbjerg. Vi går fra Børnehaven ca. ½ time før og jeg foreslår, at I kommer derhen (måske ved 13.-tiden?) og vi så kan følges ad til plejehjemmet. Optoget går fra Plejehjemmet og ned af Borgergade, ind over Torvet og videre til Skolegården på Bøgelund.

 

Vi kunne godt tænke os at synge vores 3 karnevalssange sammen inde i skolegården, så der ville det være fint hvis I ville blive og spille til Smiley. Vi plejer at stille os op efter institution og så umiddelbart derefter kan vi synge. Derefter er der gratis kaffe og kage til alle fremmødte i skolegården. Nogle år har der så været noget underholdning, men i år bliver der forskellige boder, som samler ind til fordel for vores ude-arealer.. Så efter sangen i skolegården har i frit slag og vi siger tak for musikken.

 

Jeg vil skyde på at gåturen tager ca. ½ time, (små ben Smiley) og det ville være super, hvis I kunne gå lidt frem langs optoget og måske lade Jer “falde tilbage” igen, så alle får glæde af musikken. Der er “politieskorte”, så vejen er frit tilgængelig.

Der kommer ca. 150 børn fra Dagplejen over børnehavebørn til SFO-børn og vi har indset, at det ikke kan lade sig gøre at arrangere det så alle kan høre hele tiden. (vi har prøvet mange slags musik i årenes løb, men hvis du har nogle erfaringer som kunne afhjælpe det, er du velkommen til at byde ind ....). Men vi forsøger personalerne indbyrdes at mundaflæse hvor langt dem foran eller bagved er, når de synger. Vi synger heller ikke hele tiden, indimellem er der bare “fede” samba-rytmer Smiley.

 

Det var vist det...

 

spørgsmål? så skriv

 

Mvh Ida

 

Hej Helge

 

Vi har 3 sange, som vi plejer at synge til karneval i Glejbjerg. Jeg har problemer med min scanner, men det er lykkedes at scanne de 2 (vedhæftede). Den tredje er “Maria”, som du sikkert også kender. Den har tekst og melodi af Vibeke Østergaard og Chr. Riisgaard Thomsen.

I “Karneval” synger vi kun 1. vers og vi  plejer at starte lige på verset, altså uden intro med Samba ay, ay osv. Men hvis i spiller det, falder vi bare ind på verset. SmileyVerset slutter naturligvis! med “til Karneval i Glejbjerg”.

 

Hvis der er spørgsmål skriver du bare...

 

Hvad I finder på derudover er kun “bonus” for vores vedkommende SmileyVi glæder os til at se Jer

 

Mvh

Ida Schulz