Gruppen FolkMix består af 4 modne og meget musikglade fyre, som gennem mange år og hver i sær har spillet musik i mange forskellige sammenhænge. I forbindelse med diverse musikalske optrædener, bl.a. sammen med musik venner fra Esbjerg og Fanø på ”Søhesten” på Fanø i 2004, opstod ideen og lysten til at etablere folk-gruppen ”FolkMix”. Udgangspunktet er selvfølgelig stor forkærlighed til bl.a. traditionel og rytmisk folkemusik, og meget gerne lidt ”grænseoverskridende”.

Det skortede efterfølgende ikke med opfordringer på at komme i gang med at få indspillet og produceret en cd. Og efter lidt tid til fælles tænksomhed og snak, kastede vi os så i starten af 2005 egenhændigt og for alvor ud i projektet. Og med Helge som ”bandefører” og inspirator er skiven så gjort færdig i løbet af maj måned 2005.

Hermed en stor tak til vore venner for musikalsk support og samspil, samt til Finn, Ruth og personalet fra ”Søhesten” – vore tanker og musikken går specielt til Hanne, som ikke er hos os længere – vi vil altid huske de mange gode og sjove timer vi havde sammen. Håber at denne cd vil kunne give et lille indtryk af musikken som blev spillet i forbindelse med de mange glade stunder på Fanø 2004. Tak til Orla Balslev for lay-outhjælp. Tak John Johannesen for fotografering. Tak til Ole Ellingsgaard for hjælp under mixningen. Tak til Kasper Leonhardt for gode råd undervejs - ”Lyt”.

Booking: Elmer Pedersen 75131908, Jens Peder Hvolby 29823302, Jørgen „Julle“ Juhl 26232514, Helge Leonhardt 22463375. E-mail: leonhardt@fanonet.dk  Hjemmeside: www.leha.dk (FolkMix)