Studietur til Antalya - Tyrkiet  www.tyrkstud.com

Evaluering

Evaluering sammenfatning

Regnskab for studietur

Ændringer i flytider og nr. Vi flyver fra Billund d. 21. kl. 18.55 med PGT966. Vi lander i Antalya kl. 23.25 

Vi skal hjem igen d. 28. kl. 15.10 med PGT965 og lander i Billund kl. 17.55

 Vedrørende vores program dernede:

Ismail, som taler gebrokkent engelsk blendet med dansk, holder info møde for os om søndagen efter vores ankomst. Han vil fortælle os hvordan ugen kommer til at forløbe. Bliv ikke overraske hvis der er andre end vores hold til mødet da der kommer hold fra Kolding og Aalborg seminarier. Vi er dog det eneste og første musikhold. 

På mødet får vi alle de praktiske informationer som vi måtte have brug for. Dog kan jeg allerede nu fortælle at den faglige del af forløbet kommer til at ligge i starten af ugen, da det er uacceptabelt at komme på institutionsbesøg med tømmermænd. Så er der tid til at udforske diverse barer og lignende sidst på ugen.

Med hensyn til det musik der kommer på hotellet har jeg misforstået dem. Der vil komme nogle sigøjnere og spille og synge for os. Men det er ikke utænkeligt at Ismail eller hotelpersonalet vil vise os lidt danse fra området.

Når vi kommer derned vil vi også få at vide om der sker noget ”spændende” med hensyn til vores interesse område. Ismail skal nok finde noget lokal musik på en lokal knejpe. 

Med hensyn til aktiviteter  i institutionerne er der ikke mulighed for at lave noget for dem der skal ud og besøge gadebørn og børnehjem.

De synes det er fedt hvis der er et par stykker eller tre der har en guitar med.  

Jeg har forespurgt lokale markeder. Der findes et 200 meter fra hotellet som er en basar hvor lokalbefolkningen handler og den er der hver lørdag. Så den når vi måske lige inden hjemrejsen.

På landsbyturen kommer vi ind på er rigtig turistbasar og der skal I forvente at de vil hive og slide i jer for at få jer til at købe. Vi vil få nogle advarsler i bussen, og som ”gammel” rejseleder må jeg sige: Lyt til det der bliver sagt! Det er en stedkendt person der giver os råd og han får ikke kommission nogen steder.  

Med hensyn til lommepenge, er der mange der har spurgt hvor meget I skal have med.

Det er individuelt, men sørg for at I har 400 kr. med i kontanter ( vi kan også samle dem ind) til restbetaling af hotellet. De skal betales på mødet søndag formiddag.

Det er en god ide at have kontanter med derned. Vent med at veksle til vi er på hotellet, der giver en bedre kurs end vi får i lufthavnen.

Der er en gratis deponeringsbox til hvert værelse.  

Jeg har endnu ikke modtaget vores endelige rejsebevis, men når den kommer vil I få, bagagetags og forhåbentlig mulighed for at handle taxfree….

Når jeg har modtaget det endelige rejsebevis, vil I også få de endelige tider for afrejse og hjemkomst og de helt rigtige flynumre.. 

Det er vist alt for nu……

Nå, nej for resten.  Vi er blevet anbefalet at købe den udflugt der hedder Tyrkisk aften. Der vil være rigeligt af muskik, dans, mavedans (gutter!), kæmpe buffet og fri lokal bar.  

Der er også sket ændringer i værelsesfordelingen. Der er mange på hotellet når vi kommer, så jeg er blevet bedt om at foretage nogle justeringer. Hvis I ikke er tilfredse, kan I få et telt…. Nej, så kom og sig det til mig og jeg prøver at pusle med jer…

Det var det hele!

Afrejse 21/5 05 kl.22.35 fra Billund 

Breve bla mellem Tina og tyrkstud

Værelsesfordeling

 
Hotellet vi skal bo på hedder Greenland Hotel.