Guitarbøger.

Guitarbogen

Udgivet 1993
175,- DKK                      Køb »»» 
50 sider

Skrevet af:
Jens Brejnrod

Grundbogen for enhver, der ønsker at spille efter akkorder. Nu i 4. oplag ! Bogen indeholder fingerspil, strums, diagrammer, akkorder og 1 enkelt barré. Alt sammen foklaret på en måde, der gør det let at lære selv eller sammen med andre. Nye og ældre sange af Kim Larsen, Lars Lilholt, Beatles, Carl Nielsen, Jacob Haugaard, CCR og mange flere. En god start for en begynder.

Guitarbogen 2

Udgivet 1998
175,- DKK                           Køb »»» 
49 sider

Skrevet af:
Jens Brejnrod

Kan du spille de grundlæggende akkorder på den spanske guitar, er dette bogen for dig, hvis du vil videre. Guitarbogen 2 indeholder nye ting: barré, udvidet fingerspil, spil med plekter og masser af nyt materiale. Musikken er med bl.a Nirvana, Erik Grib, Shu-bi-dua, CCR, Oasis, Nordahl Grieg/Otto Mortensen, Deep Purple og andre. Er du klar til at udvide dit grundlæggende spil er det bogen.

Guitaren

Guitaren. En finger med i spillet. Af Helge Leonhardt og Klaus Birck. Hæfte / 68 sider Pris: Kr. 176(220)***

Utraditionel brugsguitarskole. Lær på en underholdende måde melodi- og becifringsspil. Et enkelt greb på guitaren, og man kan akkompagnere bogens første tre sange.Sangene er gode danske synge med-hits og kendte børnesange. Fx Smilende Susie,Lundeborghymnen, Vimmersvej og To men’sker på en strand. Sangene er indspillet på cd med alle vers. Lær melodierne fra cd’en. Spil og syng sammen med cd’en.Melodispil efter noder indføres samtidig med, at akkorderne læres. Melodispil understøtter sangen. Ved sammenspil kan der spilles både akkorder og melodi på samme tid – og synges dertil. Diagrammer viser nodernes placering på guitaren, så man kan klare sig uden noder, hvis man ønsker det. Langsom progression med differentierede akkompagnementsmuligheder til melodierne.